Tragedie Caracal. Avocatul Mihai Drăgan: Mă aştept la un cutremur. Nu cred că Dincă e ucigaşul

Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă

Avocatul Mihai Drăgan a lansat o ipoteză legată de cazul Caracal la Antena 3, afirmând că indiciile din acest caz pot duce la ideea că nu Gheorghe Dincă este ucigaşul Alexandrei, dacă tânăra de 15 ani este, într-adevăr, ucisă. 

"S-au pierdut probe esenţiale. În acel aşa zis loc al faptei au pătruns pe puţin 200 de persoane, din ce am văzut la televizor. S-a efectuat deja în două rânduri cercetare la faţa locului, au intrat şi cei de la protecţia animalelor, deci nu mai poate fi vorba despre probe primare. Nici vorbă să se mai găsească urme biologice ale crimei, dacă ea a avut loc acolo, şi aceste urme să nu fie contaminate", a declarat avocatul Mihai Drăgan la Antena 3. 

Cine a ucis-o pe Alexandra 

"Eu mă aştept la un adevărat cutremur acolo. Am convingerea că cetăţeanul respectiv - n.r. Gheorghe Dincă- nu este cel care a omorât ultima victimă, pe Alexandra, sau cel puţin nu în modalitatea în care au spus anchetatorii iniţial. Din ce am văzut pe înregistrări, era în altă locaţie atunci. Mai e un element, pentru că în prima discuţie cu operatorul 112, copilul a descris agresorul. Gheorghe Dincă am văzut că are doi metri, ori copilul nu a zis în niciun moment că este foarte înalt, lucru pe care îl observi imediat dacă te agresează cineva, dacă te violează. Eu nu cred că Dincă este criminalul, dacă într-adevăr avem o crimă acolo. El, până la 13:30, nu avea cum să fie în imobilul respectiv. De asta vorbesc despre cutremur, pentru că în ancheta asta trebuie să fie implicaţi şi cei care au făcut ancheta iniţial, de la momentul zero: procurorul care a înregistrat târziu dosarul, care a interzis accesul poliţiştilor în locaţie, etc, nu cei care s-au implicat după explozia din presă", a mai spus avocatul. 

Gheorghe Dincă este în aceste momente la Caracal, unde asistă la cercetările efectuate de anchetatori în curtea casei sale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel