Tragedie Caracal. Alexandru Cumpănaşu: Pentru mine e de neînţeles. Ce vor să facem?

Cumpănașu
Cumpănașu

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, fata despre care se presupune că ar fi fost ucisă la Caracal, a declarat la Antena 3 că acţiunile anchetatorilor sunt de neînţeles, mai ales după ce au oprit cercetările la faţa locului până la finalizarea expertizei psihiatrice a lui Gheorghe Dincă. 

"Pot să pricep până la capăt că au un cod de procedură penală şi nu vor să încalce legea. Dar am şi eu o întrebare. De când a recunoscut acest monstru, cu ghilimele a recunoscut, pentru că eu nu cred ce spune el, din momentul când a recunoscut până a fost trimis azi la Bucureşti pentru expertiză nu au avut timp procurorii să răscolească cei 800, 1000 de metri pătraţi din curtea aia? O iau băbeşte, vreţi pickhamere, ce vreţi? Toată ţara ne susţine, mai au un pic şi ne spun că trimit drone de la NASA. Mie mi se pare incalificabil că nu e finalizată cercetarea de la faţa locului", a spus Alexandru Cumpănaşu. 

Mai pot fi probe în Casa Groazei? 

"Acolo este foarte important să se finalizeze, pentru că în buncărul sau ce o fi, unde înţeleg că repara maşini şi omora oameni, poţi găsi probe. Lucrul ăsta e mai important decât să vedem dacă trece testul poligraf. Pentru mine e de neînţeles ce s-a întâmplat cu instituţiile şi cum au colaborat între ele. Vrem să verificăm că e nebun? Păi nu ştim deja că a fost internat? Pentru ce e atât de importantă evaluarea psihiatrică acum? În instanţă poate! Dacă eşti în căutare de probe, ce vrei să descoperi prin faptul că e sănătos sau nu? Este la mintea cocoşului, nu trebuie să fii mare judecător, procuror, criminalist, ca să îţi dai seama că finalizarea cercetărilor duce la descoperirea unor probe finale. Dacă ei nu au terminat de verificat, de unde ştiu eu că nu există alte probe care să o privească pe Alexandra acolo? Au pus boii înaintea carului!", a declarat Alexandru Cumpănaşu la Antena 3. 

Gheorghe Dincă a fost transportat la Bucureşti în vederea realizării expertizei psihiatrice, dar şi a unui test poligraf. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel