Tragedie Caracal. Alexandru Cumpănașu: Nu acest monstru a ucis-o pe Alexandra

CUMPĂNAȘU
CUMPĂNAȘU

Alexandru Cumpănașu a vorbit în direct despre cazul de la Caracal și despre cei care au ucis-o pe Alexandra, după publicarea imaginilor din casa criminalului.

"Este pentru prima dată când văd imaginile. În acest moment, probabil că sunt subiectiv, dar nu acest monstru a ucis-o pe Alexandra, ci statul român. Îmi este foarte greu să mă uit la acest fir odios, fără să-mi dau seama sau fără să spun cu gura până la urechi, că noi, aici, avem de fapt de-a face cu niște criminali, cu niște complici din toate instituțiile statului ăstuia nenorocit care n-a reușit să o protejeze, n-a reușit să o salveze pe Alexandra, dacă ea este moartă. Nu vreau să fiu într-o negare continuă sau să intru într-o altă etapă, dar efectiv sper în continuare că veștile care vin de la Parchet în seara asta vor fi unele care să ne dea speranțe, dar dacă se dovedește că a fost ucisă, mor de gât cu toți cei care, în acest moment, în Caracal, în Craiova, în Olt, la București, protejează aceste rețele de trafic de fiinșe umane și care sunt oameni care profită de fetele astea, le mai plasează așa, din când în când, spre distracția lor", a declarat Alexandru Cumpănașu, în direct, la România TV.

vezi și: Bicarbonatul de sodiu, la ce e bun în afară de prăjituri. Beneficii pentru sănătate

Vreau să le spun doar atât

Este foarte dureros. Vreau să le spun doar atât celor care au ucis-o, nu celui, ci celor care au ucis-o și celor care ucid în continuare că în această perioadă, am făcut publice doar 1% din informațiile pe care le-am adunat (...) iar în acest moment, vă spun cu mâna pe inimă și cu certitudinea omului care crede foarte mult în ceea ce spune, oamenii ăștia care acționează în zona aceea sunt protejați inclusiv politic, nu doar administrativ, iar eu refuz să cred, ca o concluzie macabră,  și sunt convins că acei procurori, acei polițiști, acel judecător, toți, dar cel puțin procurorul și o parte din polițiști știau bine legea și că de fapt, l-au lăsat pe acest nenorocit să-și acopere urmele, să încerce să scape basma curată", a mai adăugat acesta.

Îi protejează

"Vor încerca să găsească fete sărace, din familii care nu vor avea niciodată puterea să lupte cu un sistem nenorocit, cu un sistem terminat, cu un sistem corupt și nemernic. Pe mine mă doare faptul că, niște ticăloși, care au familii, care merg acasă și dorm liniștiți mai ocupă și niște funcții, protejează astfel de nenorociți pentru niște avantaje, că sunt bani, că sunt favoruri sexuale", a mai spus Alexandru Cumpănașu.

Caz Caracal. S-ar fi găsit sânge în casa lui Gheorghe Dincă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel