Tragedie Caracal - Alexandra a fost ucisă. Tudor Tim Ionescu: Plec acasă revoltat. Se impune doliu naţional

Tudor Tim Ionescu a transmis un mesaj plin de indignare şi revoltă în această seară, după ce INML a confirmat că pe oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, există ADN-ul Alexandrei Măceşanu. 

"Speram că Alexandra în viaţă. O să plec cu revoltă şi cu două lucruri pe care vreau să le spun. În primul rând mi-aş dori ca toate instituţiile să se concentreze pe viaţă şi pe găsirea tuturor copilelor care lipsesc, pe găsirea Luizei, dacă este cazul şi sper că este cazul.

În al doilea rând, în urma acestei veşti cred că se impune o zi de doliu naţional. În care să fie linişte, să nu vorbească nimeni. Toată lumea să gândească, să mediteze, să reflecteze la ce s-a întâmplat, după care, exact cum spune imnul, să ne deşteptăm. Eu ca tânăr îmi doresc o Românie în care instituţiile statului să nu aibă politicieni care să fie mână în mână cu poliţişti, mână în mână cu procurori, cu judecători, cu mafioţi, care toţi să participe la crimă organizată împotriva copiilor noştri, vecinilor noştri, societăţii noastre. Şi de la cel mai înalt nivel, politic, din poliţie, procuratură şi până la nivel de societate, să luăm o decizie.

Facem ceva sau rămânem şi îi lăsăm pe aceşti nenorociţi să facă astfel de lucruri? Mă refer aici la o parte dintre politicieni, la o parte din procurori, poliţişti, o parte dintre vecinii noştri, care fac astfel de lucruri şi sunt parte dintre noi", a declarat Tudor Tim Ionescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel