Traficul rutier de marfă, întrerupt în vama Giurgiu-Ruse

pod-giurgiu-ruse
pod-giurgiu-ruse

Traficul rutier de marfă va fi întrerupt în vama Giurgiu-Ruse. Anunțul a fost făcut în această seară de către reprezentanții CNAIR. 

Traficul rutier de marfă va fi întrerupt, sâmbătă, timp de trei ore, în punctul de frontieră Giurgiu - Ruse, din cauza unei acţiuni de protest ce va avea loc pe teritoriul Bulgariei, informează vineri Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

"Mâine, 14.09.2019, în intervalul orar 10:00 - 13:00, traficul de camioane va fi întrerupt pe sensul de ieşire din România, ca urmare a unei acţiuni de protest de pe teritoriul Bulgariei, oraşul Ruse, privind poluarea aerului în oraşul Ruse", se arată într-un comunicat al CNAIR.

Potrivit sursei citate, acţiunea de protest se va desfăşura în zona sensului giratoriu care permite accesul în punctul de trecere a frontierei.

"Astfel, traficul rutier se va desfăşura îngreunat în zona PTF Giurgiu, drept urmare rugăm participanţii la trafic să manifeste înţelegere faţă de situaţia creată şi îi asigurăm de faptul că CNAIR va intensifica ritmul activităţilor specifice, astfel încât, după ridicarea restricţiei, traficul să fie fluidizat cât mai rapid", se mai spune în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel