Trafic rutier OPRIT: Drumuri închise, circulație în condiții de iarnă

Circulatie iarna
Circulatie iarna

Circulaţia rutieră a fost închisă luni dimineaţă pe mai multe drumuri. 

Sunt închise circulației rutiere DN 67C - Transalpina (pentru toate categoriile de autovehicule), între Rânca şi Obârşia Lotrului, pe tronsonul kilometric 34+500 - 59+800 şi pe DN7C (Transfăgărăşan) pe tronsonul Piscu Negru - Bâlea - Cascadă, între kilometrii 104 şi 130+800 (mai devreme decât data programată, 1 noiembrie), din cauza vremii nefavorabile, potrivit IGPR.

De asemenea, au fost închise traficului rutier, în judeţul Harghita, DN12C Gheorghieni - Bicaz-Chei, între kilometrii 5-32 şi DN13B Praid - Gheorghieni, între kilometrii 3 şi 30.

În judeţul Suceava, traficul rutier a fost oprit pe DJ 175B Pojorâta - Crucea, care urmează să fie deszăpezit. A fost ridicată restricţia temporară de tonaj (7,5 tone) în pasurile Tihuţa şi Mestecăniş, pe DN17, după ce carosabilul a fost curăţat.

[citeste si]

În judeţul Maramureş, circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de iarnă pe DJ 186 Cavnic - Budeşti. Sunt prezenţi poliţişti care verifică dacă autovehiculele sunt echipate de iarnă.

La nivel naţional, acţionează 10.758 de poliţişti şi 5.667 de autospeciale, iar în rezervă sunt 1.458 de poliţişti şi 760 de autovehicule.

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să se informeze cu privire la condiţiile meteo înainte de a pleca la drum, precum şi cu privire la situaţia traficului pe tronsoanele pe care urmează să călătorească (restricţii de viteză sau tonaj, oprirea temporară a traficului rutier) şi reamintesc obligativitatea ca autovehiculele să fie echipate corespunzător, pentru a circula în condiţii de iarnă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel