Trafic restricționat, în Capitală. Zone afectate

restrictii de circulatie in centrul capitalei
restrictii de circulatie in centrul capitalei

Traficul rutier este restricţionat în aceste zile în centrul Capitalei pentru desfăşurarea manifestărilor dedicate Zilelor Bucureştiului.

Conform Brigăzii Rutiere, de vineri seara, de la ora 17,00, şi până luni dimineaţa, la ora 6,00, va fi restricţionată circulaţia pe bd. Unirii, tronsonul cuprins între bd. I. C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei, precum şi pe bd. Libertăţii, tronsonul cuprins între bd. Naţiunile Unite şi Calea 13 Septembrie.

Miercuri, la ora 6,00, a fost restricţionată circulaţia pe banda I de pe bd. Libertăţii, sensul de deplasare dinspre bd. Naţiunile Unite către Calea 13 Septembrie. Restricţia va fi valabilă până pe 25 septembrie, la ora 6,00.

Zilele Bucureştiului au loc în acest weekend în Piaţa Constituţiei.

Evenimentul va fi deschis vineri cu un concert extraordinar al maestrului Gheorghe Zamfir. Din program fac parte folclor autentic, muzică simfonică şi muzică de film, genuri muzicale interpretate alături de orchestră, tenori şi soprane de renume, precum şi alţi interpreţi recunoscuţi la nivel mondial. Artistul francez Enrico Macias se alătură maestrului Gheorghe Zamfir pentru un duet de excepţie.

Tema ediţiei din 2018 este dedicată Centenarului Marii Uniri: Albastru. Galben. Roşu. Un secol de modernitate în România. Accesul la toate evenimentele din Piaţa Constituţiei este gratuit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel