Coadă de peste 12 kilometri pe A1 din cauza lucrărilor de la kilometrul 36

Trafic
Trafic

Traficul este infernal la această oră pe Autostrada A 1 în dreptul kilometrului 36. Poliția informează că se circulă în coloană care, în momentul de față, se întinde pe 12 kilometri. 

La ora 18.00, Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, în zona lucrărilor de la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş (Căscioarele, judeţul Giurgiu), unde traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), se circulă duminică după-amiaza în condiţii de aglomeraţie, în coloană, pe aproximativ patru kilometri.

Potrivit unui comunicat al IGPR, în vederea fluidizării traficului, pentru sensul spre Bucureşti, conductorii auto pot urma ruta alternativă: ieşire de pe autostradă la km 44 (Vânătorii Mici) - DN 61 - Crevedia Mare - DJ 601 şi reintrare pe autostradă la km 30 (Bolintin Vale).

În prezent, conform informațiilor venite din partea unor părinți ai căror copii se întorc în Capitală dintr-o excursie, coada formată din cauza lucrărilor de la kilometrul 36 se întinde de la kilometrul 48. 

Vezi și: Trafic îngreunat pe autostrada A1

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel