Trafic de migranți. Vietnamezi ascunși în spatele unui perete fals, într-un microbuz

Șoferul unui microbuz este cercetat de poliție pentru trafic de migranți. Măsura vine după ce acesta a ascuns mai mulți vietnamezi în spatele unui perete fals montat în autovehicul. 

Opt migranţi vietnamezi au fost prinşi, în noaptea de duminică spre luni, când încercau să iasă din ţară ascunşi într-un microbuz de marfă, în spatele unui perete fals, şoferul, un cetăţean leton, fiind cercetat pentru trafic de migranţi.

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac II au verificat, la ieşirea din ţară, un microbuz condus de un cetăţean leton în vârstă de 49 de ani, descoperind că în spatele unui perete fals din compartimentul de marfă se aflau opt bărbaţi.

"Cei în cauză au fost conduşi la sediul instituţiei pentru cercetări, unde, în urma verificărilor preliminare, s-a stabilit că sunt cetăţeni vietnamezi, cu vârste cuprinse între 21 şi 35 de ani, care au intrat legal în România", se arată într-un comunicat de presă remis, luni, de Poliţia de Frontieră Arad.

Şoferul leton este cercetat pentru trafic de migranţi, iar vietnamezii sunt cercetaţi pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Vezi și: Moțiune justiție. Toader, despre schimbarea din Guvern. Nu exclude DEMISIA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel