Trafic de influenţă pentru obţinerea indemnizaţiei pe caz de boală

Două persoane au fost trimise în judecată pentru că au făcut trafic de influență pentru obținerea unei indemnizații pe caz de boală. 

Ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Olt au finalizat cercetările iar, la data de 02 septembrie 2019, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt a dispus trimiterea în judecată a unei femei cercetate în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influenţă.

În fapt, în luna iunie 2018, inculpata a pretins şi primit suma de 1.000 de lei de la un bărbat, la rândul lui inculpat în cauză, în schimbul promisiunii că va interveni şi va determina cadrele medicale competente să elibereze actele medicale necesare întocmirii dosarului medical aparţinând acestuia şi că va obţine certificatul de încadrare în grad de handicap, situaţie care ar fi condus la obţinerea indemnizaţiei pe caz de boală. Din suma de 1.000 lei primită pentru influenţarea medicilor, inculpata a restituit bărbatului 200 de lei, după ce dosarul de pensionare al acestuia a fost respins.

Faţă de inculpaţi, în data de 18.07.2019, s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel