Trădări în PSD pentru susţinerea Guvernului Orban. Alexa, PSD Cluj: PNL i-a oferit 200 000 euro!

Sursa: Facebook Liviu Alexa
Sursa: Facebook Liviu Alexa

Liviu Alexa, preşedintele PSD Cluj, a reacţionat dur după apariţia informaţiilor potrivit cărora ar fi apărut deja primele trădări din PSD, parlamentari care au anunţat că vor vota Guvernul Orban.

PSD Cluj reacționează dur după ce Cristina Burciu, deputat PSD de Cluj, a decis să trădeze și să voteze guvernul Orban. "Noi știam de Cristina Burciu că a avut contacte cu liberalii acum două săptămâni și am așteptat pe bune să aibă loc această trădare fără să fiu eu nevoit să le arăt cetățenilor care au ales-o, cât de putredă e ea. PNL i-a oferit 200 000 de euro lui Burciu ca sa trădeze. (...) Trădătoarea Cristina Burciu a lipsit de la congresul de lansare al Vioricăi Dăncilă, apoi a refuzat ieri să participe la evenimentul Vioricăi Dăncilă de la Cluj motivând migrene subite.

Ca să nu mai zic de marele primar de municipiu Turda, Cristian Matei, care a refuzat să îi facă un program premierului Viorica Dăncilă pe zona de Turda, el (...) care a primit de la Dăncilă o grămadă de bani pentru dezvoltarea Turzii. Orice se poate repara în viața asta, dar nu caracterul", a declarat Liviu Alexa într-un interviu acordat ziardecluj.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel