Topul Național al Firmelor, premii. CCIR, eveniment de amploare

Circa 12.400 de companii clasate pe primele 10 locuri la nivel naţional în domeniul lor de activitate vor fi premiate, joi, la ediţia a XXIV-a a Topului Naţional al Firmelor, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a României. 

Topul Naţional al Firmelor premiază cele mai performante companii din şapte domenii de activitate - industrie, servicii, comerţ, turism, cercetare-dezvoltare şi high-tech, agricultură, silvicultură şi pescuit şi construcţii. 

Dintre cei 12.377 operatori economici din diferite sectoare de activitate aflaţi în Topul Naţional al Firmelor, peste 4.300 activează în industrie, peste 3.400 în servicii, circa 2.600 în comerţ, 309 în turism, 462 în cercetare-dezvoltare şi high-tech, 633 în domeniul agricultură, silvicultură şi pescuit, iar 592 în construcţii. 

Cele 12.377 de companii însumează o cifră de afaceri totală de aproape 150 de miliarde de euro, un profit din exploatare de circa 12,5 miliarde euro şi aproape 1,347 milioane de salariaţi. 

Clasamentul este realizat pe baza unei metodologii complexe şi unitare la nivel naţional, prevăzută de lege şi implementată de fiecare Cameră la nivel de judeţ. Topul analizează indicatori precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi eficienţa utilizării capitalului angajat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel