TOP CINEMA "Angel Has Fallen" se menţine pe prima poziţie a box-office-ului nord-american

Filmul de acţiune "Angel Has Fallen" şi-a menţinut supremaţia în box-office-ul nord-american, cu încasări de 11,6 milioane de dolari până duminică în a doua săptămână de proiecţii în cinematografe, informează Xinhua şi Reuters.

Potrivit previziunilor, pelicula Lionsgate / Millennium, cu Gerard Butler pentru a treia oară în rolul lui Mike Banning, după "Olympus Has Fallen" (2013) şi "London Has Fallen" (2016), va încheia mini-vacanţa de Labor Day (celebrată luni, pe 2 septembrie în acest an), cu încasări de 14,4 milioane de dolari.

"Angel Has Fallen" spune povestea lui Mike Banning, un bodyguard al preşedintelui american, acuzat că ar fi creierul unei tentative de asasinare a şefului său, interpretat de Morgan Freeman. Eroul trebuie să scape de autorităţile aflate pe urmele sale, găsind în acelaşi timp adevăraţii făptaşi ai acestui complot.

Locul secund este ocupat în continuare de comedia "Good Boys", cu încasări de 9,2 milioane de dolari în cel de-al treilea weekend de proiecţii pe marile ecrane - cu şansa de a ajunge la 11,5 milioane după ziua de luni.

La douăzeci de ani după "American Pie", "Good Boys' urmăreşte aventurile a trei băieţi de clasa a şasea care fug de la şcoală pentru a porni într-o călătorie ieşită din comun, însă se străduiesc să ajungă la timp acasă pentru o mult-aşteptată petrecere.

Pe podium revine, pe locul al treilea, animaţia "The Lion King" produsă de Disney, în urcare un loc faţă de săptămâna trecută, cu 6,7 milioane de obţinuţi în acest weekend, şi 8,8 milioane estimaţi după weekendul prelungit, de patru zile.

Locul al patrulea, în urcare un loc, revine celei mai recente producţii din franciza "Fast & Furious, "Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw", cu încasări de 6,3 milioane de dolari până duminică. Filmul de acţiune, cu Dwayne Wade şi Jason Statham în rolurile principale, ar putea termina mini-vacanţa cu încasări de 8 milioane de dolari.

Pe locul al cincilea se află "Overcomer", în regia lui Alex Kendrick, care deţine şi rolul principal - despre un antrenor de baschet de liceu, care se oferă să antreneze o tânără cu astm în vederea unei curse de alergare pe distanţă lungă. Pelicula, în cădere două locuri faţă de săptămâna trecută, a realizat încasări de 5,7 milioane de dolari până duminică şi ar putea obţine până la 7,8 de milioane de dolari după acest weekend prelungit din SUA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel