EXCLUSIV  Top 5 destinații de vacanță recomandate de Carmen Negoiță !

Carmen Negoiță călătorește cu stil! Este travel&food blogger și adoră să viziteze țări, să le cunoască cultura, obiceiurile, să exploreze, să se plimbe și să facă shotinguri fashion în locațiile exotice care îi permit acest lucru, din punctul de vedere al peisajului ofertant.

Pentru că se plimbă des și nu îi scapă nimic, am rugat-o pe Carmen Negoiță să facă un top 5 al destinațiilor de vacanță recomandate de ea, special pentru DC News! Iată ce a ieșit și în ce țări și-ar dori să se mute definitiv bloggerul!

(oar_w460)

1. “Desi am vizitat-o de curând, pe locul 1 se situează Bali, din toate punctele de vedere! Este un mix! Ai plajă, ai munte de vizitat, o mulțime de temple impresionante... Mâncarea este cu influență australiană, e un concept minimalist! Stau bine și pe partea de haine, și de fashion, au tot felul de chestii lucrate manual, mi se pare o țară foarte complexă. Bali este pe top 1 în favoritele mele! Am încercat niște chestii raw vegane extraordinar de bune acolo, mie nu îmi place mâncarea sofisticată, ci conceptele minimaliste, cu avocado, făcute la minut. Am fost cu o gașcă, cu sora mea și patru prieteni și ne-a plăcut.

(oar_w460)

(oar_w460)

2. După Bali, ca și apă, aș pune Zanzibarul!  Ca și apă, ca și plajă, este o țara săracă dar ce oferă că peisaj, apă, plajă, nisipul care este alb și moale ca o făină, mi se pare top 1! Și aici aș mai încadra nu ca țară dar ca și destinație, San Blas Islands din Panama.

În Zanzibar, Miramont este o oază de liniște, în care simți cu adevărat că ai evadat din viața de zi cu zi. Construit și decorat simplu, dar înconjurat de o vegetație luxuriantă, oceanul infinit și un cer cu stele puse în “photoshop” (pentru că altfel nu îmi explic cum de sunt atât de multe). În prima noapte m-am trezit la ora 4, ca să inspir cât mai mult din acest vibe, în liniște, și să urmăresc soarele care colora diferit peisajul, pe măsură ce se ridica din apă. De la dansuri cu masai, discoteca din sat, seara de film, foc pe plajă, până la club cu apus pe fundal, rooftop în Stone Town, fiecare seară a fost planificată pentru noi în așa fel, încât să ne ducă mai aproape de spiritul African”, povestește bloggerul de travel despre Zanzibar.

(oar_w460)

(oar_w460)

3. Ajunsă în Costa Rica, acolo unde a ales să petreacă zece zile, Carmen Negoiță a avut și o surpriză mai neplăcută. Hoții i-au furat bagajele!

“Geamul de la mașină spart și ambele valize lipsă. Și uite așa a început adevărata mea aventură în Costa Rica. Cum să supraviețuiești încă 7 zile doar cu hainele de pe tine, fără creme, machiaje, etc?

Din fericire și chiar cred din suflet, faptul că am rămas cu acte, carduri și aparatură a fost o binecuvântare. Știu ce înseamnă să rămâi fără acte în altă țară și nu este tocmai plăcut. Așa că în afară de faptul că nu reușeam să mă minunez de ce mi s-a întâmplat, nu am avut momente de nervozitate. Eram supărată, încercam să evaluez câte lucruri am pierdut, dar în același timp mulțumeam în gând că am reușit să salvez lucrurile mai importante”, a scris Negoiță pe blogul său, despre experiența din Costa Rica.

(oar_w460)

“Pentru mine, și Panama și Costa Rica sunt destinații foarte interesante. Panama e un fel ca acasă, mi-e mai de suflet, am fost de două ori, la fel și în Costa Rica. Panama îmi place extraordinar de mult. Dacă ar fi să mă mut undeva din țară, Bali ar fi pe primul loc și Panama pe al doilea!”, a completat Carmen Negoiță pentru DC News.

(oar_w460)

(oar_w460)

4. Tot un oraș pe care l-am vizitat și mi s-a părut extraordinar de frumos, cosmopolit, cu viață de noapte, ceea ce nu m-am așteptat, stă foarte bine și pe fashion și mâncare, este Tel Avivul. Israelul mi-a plăcut extraodinar de mult ca țară, dar Tel Avivul, nu mă așteptăm să fie așa, sincer. Am fost anul trecut în Tel Aviv. Este “young”! Ierusalimul este mai pe “old school”, dar la Tel Aviv nu m-aș fi așteptat să fie atât de plăcut, m-aș intoace mâine acolo! Are locuri de poveste, mâncarea este senzațională, de la pește, până la legume organice și chiar dulciuri. Trebuie să recunosc că am exagerat puțin cu zahărul. Este una dintre puținele țări din care m-am întors cu 7 feluri diferite de condimente, inclusiv ghimbir măcinat. Pe lângă Tel Aviv care are o plajă și faleză superbă, m-au încântat toate stațiunile terapeutice, dar și Marea Roșie pe care nu am apucat să o vizitez. (cu siguranță data viitoare va fi prima pe lista mea)…In fiecare oraș în care am fost, m-am bucurat de peisaje extraordinare; atât panorame, cât și frumuseți ale naturii. Am reușit să vizitez în jur de 6 cluburi în câteva ore și am ajuns la concluzia că oamenii ăștia chiar știu să se distreze. Am descoperit designeri cu tradiție, dar și tineri designeri avangardiști. Din păcate, am avut doar câteva ore la dispoziție pentru a-i descoperi. Data viitoare sper să am mai mult timp sau chiar să ajung la următorul Fashion Week.

(oar_w460)

(oar_w460)

5. De curând  am fost la Lisabona și mi-a plăcut foarte mult! Portugalia, în general e o țară frumoasă.  În Lisabona m-a surprins plăcut arhitectura, are un vibe deosebit! 

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel