TOP 10 lucruri neștiute de pasageri în timpul zborului

Nimeni nu are mai multe cunoștințe din interior despre zborul decât însoțitorii de zbor.

The Independent prezintă 11 lucruri mai puțin știute de către pasageri din timpul zborului

1. Nu poti deschide ușa fizic în timpul zborului. Iar încercarea te-ar putea încătușa

Deși deschiderea unei uși în timpul zborului este imposibil de realizat, încercarea îți va aduce numai necazuri. Așa cum am văzut în incidente anterioare, pasagerii care încearcă să facă așa ceva în timpul zborului sunt imobilizați și încătușați la aterizare. În unele cazuri, piloții pot decide o aterizare de urgență.

2. Avioanele nu sunt la fel de curate precum arată

Microbiologi au descoperit că mesele-tavă ale fiecărui pasager nu sunt cele mai igienice suprafețe din avion. Mulți pasageri schimbă deseori scutecele bebelușilor pe mesele respective, multe nefiind șterse între zboruri. Mai mult, chiar și cele șterse, sunt șterse cu o singură lavetă.

3. Poți duce în avion o țigară electronică, însă avionul nu va decola cu un Samsung Galaxy Note 7 la bord

Poți aduce la bord țigările electornice, însă nu ai voie să le utilizezi. În ceea ce privește dizpozitivele Samsung Galaxy Note 7, ele sunt interzise la bordul aeronavelor, din cauza problemelor apărute la mai multe dispozitive care au explodat.

4. Ar trebui să eviți apa

Însoțitorii de zbor au dezvăluit că printre cele mai ciudate lucruri pe care le-au văzut în timpul zborurilor, au fost oameni care și-au făcut supă. Ei au precizat că  liniile de apă nu au fost niciodată curățate.

5. Însoțitorii de zbor au motvie serioase să vă solicite să lăsați ridicate perdelele geamurilor

Acest lucru este foarte important, în cazul situațiilor de urgență. Însoțitorii de zbor trebuie să verifice rapid condițiile de afara înainte de a deschide ușa. Dacă există foc, apă adâncă de exemplu, ușile nu pot fi deschise. Iar această decizie trebuie luată cât mai rapid.

6. Nu ai voie să consumi alcool excesiv

Sunt multe persoane care urcă la bord cu mini-sticle de alcool. Însoțitorii de bord sunt foarte vigilenți în acest sens. Consumul excesiv de alcool afectează creierul.

7. Există posibilitatea să stai lângă un pasager decedat

Potrivit însoțitorilor de zbor nimeni nu moare în mod oficial în avion. În cazul extreme, decesul este constatat la aterziare. Cu toate că se întâmplă extrem de rar, într-un asemenea caz nefericit, pasagerul decedat este lăsat pe scaunul său.

8. Unii însoțitori de zbor pot utiliza electroșocuri împotriva pasagerilor 

Există companii care aprobă astfel de cazuri pentru a stopa actele de violență și perturbărișle. Totuși, folosirea electroșocurilor se va face doar în cazurile extreme în care viața pasagerilor și echipajului sunt puse în pericol sau în cazul în care siguranța zborului este amenințată.

9. Însoțitorii de zbor sunt plătiți doar pentru orele de zbor

Spre exemplu, ei nu sunt plătiți pentru îmbarcare și debarcare. 

10. Serviciul este mai bun dacă stai în partea din spate a avionului

Cu toate că majoritatea pasagerilor optează pentru locurile din față, serviciul este mai bun pentru pasagerii aflați în spatele aeronavei. Însoțitorii de zbor preferă să lase la final comenzile din față pentru a nu mai aglomera aeronava. Iar de multe ori, stocul de băutură, perne, periuțe de dinți este limitat. Așadar, sunt prioritizați cei aflați pe locurile din spatele aeronavei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel