Toni Neacșu, dosar CSM: Momentul să aducem aminte. Lucrul cel mai grav

Toni Neacșu
Toni Neacșu

Adrian Toni Neacșu, fost judecator, a povestit cum CSM i-a făcut un dosar pentru că s-a opus sistemului, după o sesizare a SRI.

„Au existat operațiuni, dar pe față. Ne-au tăiat comunicațiile electonice. Nu mai reușeam să comunicăm cu colegii din țară. Să zicem că sunt istorie. Eu nu am vorbit niciodată despre el. Nu sunt o victimă, dar văzând că există întârziei în a se repara abuzurile, cred că este momentul să mai aducem aminte și de astfel de lucruri. Dosarul meu s-a bazat pe faptul că nu am pontat cele opt ore zilnice, pentru acest lucru m-au monitorizat, pe unde am umblat în țară, în momentul în care, spun ei, trebuia să bifez cele opt ore la CSM.

Lucrul cel mai grav pe care l-am aflat a fost că am fost monitorizat de SRI, când nu era deschis niciun dosar pe numele meu. Știau exact ce discută membri CSM, judecători. Odată cu această sesizare a venit și dosarul complet. Tot dosarul era făcut în altă parte, pentru că era vorba despre deplasările mele prin țară", a spus Toni Neacșu în emisiunea „Descopriți", de la Antena 3.

Vezi și: Doliu în PSD. Membru al partidului, mort la spital

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel