Toni Greblă, proces, ultimul termen. ÎCCJ, decizie

Toni Grebla
Toni Grebla

Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au decis când va avea loc ultimul termen în dosarul lui Toni Greblă. 

ÎCCJ a anunțat ca pe 27 mai să se desfăşoare ultimul termen în dosarul în care secretarul general al Guvernului, Toni Greblă.

Fostul judecător CCR este acuzat de trafic de influenţă, efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia, constituirea unui grup infracţional organizat şi fals în declaraţii. Astăzi, în sala de judecată, ultimii doi martori din dosar au dat declaraţii. 

După audierea celor doi martori, instanţa a constatat încheierea judecăţii în faza de apel, însă DNA a solicitat un alt termen pentru susţinerea pledoariilor finale. Magistraţii au fost de acord şi au amânat dezbaterile pentru 27 mai.

Procesul se află în faza de apel, după ce, pe 11 mai 2018, un complet de trei judecători de la Instanţa supremă l-a achitat pe Toni Greblă. În acelaşi dosar, au fost achitaţi oamenii de afaceri Ion Bîrcină şi Mihai Prundianu, dar şi Gheorghe Grecu şi Victor Dolghi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel