Toni Greblă, la ICCJ

Toni Greblă, judecător CCR, DNA
Toni Greblă, judecător CCR, DNA

Toni Greblă, fost judecător al Curții Constituționale, a ajuns din nou în fața magistraților ICCJ. Fostul senator a fost audiat într-un nou termen, fiind acuzat de infracțiuni de corupție.

Fostul judecător al Curţii Constituţionale, Toni Greblă, a ajuns, vineri,  în faţa magistraţilor Înaltei Curți de Casație și Justiție (ICCJ), pentru un nou termen în dosarul în care este acuzat că şi-a folosit influenţa pentru ca finul său, omul de afaceri Ion Bîrcină, să obţină mai multe contracte.

„Au fost audieri în orb. 95% dintre cei care au fost audiați nu au legătură cu dosarul", a declarat Toni Greblă, după audiere.

Procurorii DNA îl mai acuză pe fostul demnitar şi de acte de comerţ incompatibile cu funcţia, de fals în declaraţii şi de constituirea unui grup infracţional organizat.

Toni Greblă a fost trimis în judecată în septembrie 2015. Acesta este acuzat de procurorii DNA de trei infracțiunide  trafic de influență,  din care una în formă continuată, efectuare de operațiuni financiare ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, în scopul obținerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, constituirea unui grup infracțional organizat și fals în declarații în formă continuată (13 acte materiale).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel