EXCLUSIV  Tonel Pop, SCENARIU DUR despre Gheorghe Dincă, după ultima solicitare: Nu va mai trăi mult

Gheorghe Dinca
Gheorghe Dinca

Gheorghe Dincă ar fi făcut, conform unor surse judiciare, o solicitare pentru a fi audiat din nou şi pentru a-şi schimba declaraţia în cazul Luizei Melencu. Acesta ar vrea să spună, se pare, că nu a ucis-o pe Luiza Melencu. Avocatul Tonel Pop lansează şi un avertisment în privinţa lui Dincă. 

Am discutat această problemă şi cu avocaţii familiei Melencu, care au declarat că, deşi la dosar nu există nicio solicitare oficială în acest sens, Gheorghe Dincă ar vrea să îşi schimbe declaraţia. 

"Eu am vorbit cu procurorul Todoran, neagă că s-ar afla la dosar vreo cerere din partea lui Gheorghe Dincă. Am înţeles că aşa ar fi făcut cerere, pentru că a aflat că s-au făcut disjungeri şi va fi ţinut în corzi. Nu mai vrea să apere pe cine a apărat. Există şi varianta cealaltă, omul acesta nu este credibil şi nu a fost niciodată credibil. Procurorul neagă!", ne-a declarat Carmen Obârşanu, avocata familiei Melencu. 

De ce se teme Dincă

"Am auzit şi eu pe surse interne că vrea să recunoască că nu a omorât-o pe Luiza, că nu e moartă şi că aşa a fost învăţat să spună de către procurori. Părerea mea este că procurorii au vrut să îi explice lui Dincă că trebuie să îi audieze şi familia, măcar de ochii lumii, dar el nu a vrut şi s-a dat peste cap. Cam asta cred că se întâmplă. Dacă vom afla când e audierea, vom participa, pentru că în acest caz se încalcă orice normă de bun simţ şi al eticii penale. Dacă îi putem prinde când îl audiază, vedem. Trebuie să urmărim presa, ca atunci când îl mută pentru audiere să mergem să facem scandal la uşă, să batem cu piciorul. Părerea mea este că Dincă nu va mai trăi mult, pentru că a început să vorbească. Şansa lui este să zică totul din prima, că dacă o lungeşte, va fi sinucis", a declarat şi avocatul Tonel Pop în exclusivitate pentru DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel