Tonel Pop - Felix Bănilă, contraziceri în cazul de la Caracal: ”A semnat un document”

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a oferit câteva explicații, sâmbătă, după evenimentele de vineri de la casa clienților săi, când mama Luizei Melencu a refuzat să dea noi probe biologice.

Totodată, Tonel Pop, a vorbit, la România TV, și despre ceea ce a spus procurorul șef al DIICOT, Felix Bănilă, despre situația lui și intervențiile sale în acest dosar și acel mandat de aducere pentru clienta sa:

”Nu știu ce vor face procurorii (cu mandatul de aducere - n.r.), dar am constatat câte minciuni poate spune reprezentantul DIICOT. Este o minciună că are documente pe care eu le-aș fi semnat. Din acele documente ar rezulta că am ”finalizat consultarea dosarului”. Documentele care sunt la dosar și eu le-am semnat sunt exact inverse, în sensul în care, cu mâna mea, am semnat că doresc să mi se pună la dispoziție documentele dosarului reclam că dosarul este total incomplet și cer să-l completeze pentru a putea să-l studiez. Deci situația este exact invers: eu reclam din documentele semnate de mine faptul că nu mi se pune la dispoziție dosarul, cel puțin în integralitatea sa și pe elementele cele mai importante și în niciun caz că am finalizat consultarea dosarului”, a declarat Tonel Pop, într-o intervenție telefonică la România Tv.

”De aemenea, precizez, în același context, că nu mi s-a explicat sub nicio formă, nici mie, nici doamnei Melencu situația în sine din punct de vedere tehnic. De ce vor să preleveze un ADN la FBI care arată apartenența la o rasă umană și nu identifică individul”, a mai spus avocatul.

Tot sâmbătă, Felix Bănilă a afirmat într-o intervenție telefonică "Pot confirma că în mai multe rânduri domnul avocat a venit la DIICOT fără a fi chemat. Pot confirma că a semnat un document prin care confirmă că a finalizat studierea dosarului de urmărire penală.”  DETALII aici: Mandat aducere mama Luizei Melencu. Felix Bănilă, explicații. Ce zice de Tonel Pop

Citește și:

Tonel Pop, CEARTĂ cu Monica Pop. "Glume de autobază!". Cătălina Porumbel: Să discutăm civilizat!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel