Tonel Pop: Familia lui Dincă face tot posibilul să îl apere pe bătrân. E un clan acolo, se sfătuiesc cum să mai mintă

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a lansat acuzaţii dure la adresa familiei lui Gheorghe Dincă, despre care spune că face tot posibilul să îl apere pe cel care a recunoscut că le-a ucis pe Luiza şi Alexandra, la Caracal.

"E o reţea întreagă acolo, toată familia nu face decât să îl apere pe bătrân, pe Dincă, încearcă să îl scoată ca fiind cel mai bun om, demn de stimă. Toţi mint cu neruşinare. Ei sunt un clan acolo, s-au unit, vorbesc între ei ce să spună, ce să mai mintă, cum să mai manipuleze. Soţia lui Dincă a pus accent pe butoi în declaraţii pentru că a fost întrebată de anchetatori. Până şi pe anchetatori i-a luat durerea de cap la cât a încurcat ea îţele acolo.

Personajele astea au o strânsă legătură cu Dincă, nu numai cea de rudenie. Eu am această bănuială şi vor trebui anchetaţi, ca să vedem ce rol au în această schemă. Soţia sa are un tupeu ieşit din comun, la greu cum se zice în popor, iar cei doi fii, care au venit în pantaloni scurţi la DIICOT, nici nu mai vorbesc. M-au oripilat pe mine, ca bărbat, mai ales că pe unul dintre ei l-am văzut într-o ţinută interzisă în instituţiile publice", a declarat Tonel Pop la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel