Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, schimbare de discurs. Noi date din anchetă: A fost găsit un al patrulea telefon

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, şi-a schimbat discursul după ce anchetatorii l-au ameninţat cu eliminarea din ancheta de la Caracal. Acesta a dezvăluit, însă, şi noi date din anchetă, anunţând că a fost găsit un al patrulea telefon. 

"Vizavi de incidentul cu telefonul, a fost o lipsă de comunicare efectivă. Domnul procuror nu era de faţă, i s-au transmis nişte lucruri ciudate şi a vrut să se lămurească. Suntem, procedural vorbind, în regulă. A fost găsit şi se expertizează în acest moment, se clonează datele dintr-un alt telefon ce aparţine lui Dincă. Este vorba despre un telefon şi o cartelă pe care le-a folosit când a sunat pe familia Luizei. Organele au depistat telefonul la o familie, nu vă pot spune unde, cum şi în ce context, se clonează datele. Mâine se vor deschide fişierele şi se va vedea exact ce se afla în laptop, în aparatul foto, în cele trei telefoane găsite şi, dacă este timp, şi în acest al patrulea. Informaticienii prelucrează datele continuu pentru a le putea deschide mâine. Necesită timp prelucrarea datelor, urmând ca mâine să se desfăşoare percheziţia în sine, să se deschidă materialul extras din acele medii de stocare. S-ar putea şi DIICOT să iasă cu o conferinţă de presă pentru a explica de ce categorie sunt acele date", a explicat Tonel Pop. 

Schimbare de discurs. Laude la adresa anchetatorilor 

Telefonul Luizei nu vă pot spune că a fost găsit. Vreau să vă spun că a sosit şi telefonul Alexandrei, care nu a fost expertizat informatic, ci numai privind probele biologice. Informaticienii chiar lucrează în flux continuu, ca şi cei de aici care caută şi perie tot la suprafaţă. Trebuie să înţelegem că înainte să sape în buncărele lui Dincă, trebuie perioată toată zona de la suprafaţă. Dacă se vine cu maşini grele, se vor distruge probele de la exterior. În primă etapă, astfel, se vor finaliza cercetările la exterior, urmând ca în a doua etapă criminaliştii care muncesc încontinuu în condiţii grele să sape. Vă spun, m-am îmbrăcat într-un combinezon şi am murit de transpiraţie în cinci minute. Şi astăzi s-au mai găsit oase în curte, şi aproape sigur sunt de natură umană", a completat avocatul familiei Luizei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel