Tonel Pop: ”Avem detectivi și în Germania. Sunt șanse imense ca fetele să fie în viață”

Avocații celor fete dispărute în Caracal au echipe de investigatori în Italia, care au obținut destule informații pentru a crede că Luiza și Alexandra sunt în viață.

Duminică seara, la România Tv, Aurel Moldovan, avocatul familiei Alexandrei Măceșanu a declarat că o echipă de detectivi se află pe urmele fetelor, despre care au indicii că sunt în viață. DECLARAȚIA AVOCATULUI AICI >>

Sper să facă joncțiunea cu ai mei” , a spus și Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu. ”Jurnaliști de investigații, detectivi ... și eu am acolo. Ar fi incredibil dacă ar putea să-și unească datele. Am putea face echipă comună”, a mai spus el.

”De ce suntem disperați? Că în momentul în care se poate declara moartea fetelor, ele nu mai pot fi căutate. Național și internațional. Și atunci avem o mare problemă. De aici și disperarea familiei cu acele ADN-uri, dacă vor fi plantate etc. Mai ales MtADN nu poate identifica persoane. (...) Noi investigăm și pe Germania. Nu am primit încă rezultatele. Și nu degeaba investigăm și acolo. Încercăm și noi să facem ceva. (...) Din punctul meu de vedere, șansele nu sunt egale, dar imense ca fetele să fie în viață. Nu pot să spun mai mult, dar sunt probleme și pe Germania”, a mai spus Tonel Pop, la România Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel