Tonel Pop, ameninţat de Dincă. Avocata Carmen Obârşanu, detalii: "Aşa ceva nu am mai văzut"

Loredana Brumă / 02 dec 2019 / 15:30 Salveaza PDF Comentarii
Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă

Avocata Carmen Obârşanu a povestit la România Tv ce s-a întâmplat la audierea lui Gheorghe Dincă. 

"Ceea ce am văzut astăzi, vă spun sincer, în 27 de ani de profesie nu am întâlnit aşa ceva. Azi dimineaţă, ne-am dus la IGPR, am fost percheziţionaţi, ni s-au luat telefoanele, după aceea am urcat în birou, m-am întâlnit cu Dincă, am avut un schimb de replici cu el. Iniţial nu a fost agresiv cu mine, obraznic a fost faţă de domnul Tonel şi mie mi-a reproşat că de ce îl susţin pe domnul Tonel. L-am întrebat direct unde sunt fetele. Mi-a zis că în butoi şi la lizieră. A venit procurorul, i-a făcut un semn lui Dincă. Procurorul şi-a pus în faţă o declaraţie, i-a spus lui Dincă: 'deci susţi declaraţiile din 1 şi 7 noiembrie, semnezi aici'. Zic: 'domnul procuror, nu este legal ceea ce faceţi dumneavoastră, întrebaţi-l. A intervenit şi colegul Tonel, a spus că încalcă art.109 cod procedură penală. 

În momentul acela, Dincă s-a declanşat şi a avut ce a avut cu domnul Tonel. S-a ridicat de pe scaun şi a făcut un gest ameninţător către Tonel", a spus Carmen Obârşanu, avocata familiei Melencu, la România Tv. 

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, acuză faptul că Gheorghe Dincă i-a amenințat familia în timpul audierilor de luni, în prezența procurorilor DIICOT și a polițiștilor. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25