Urmărește emisiunea live


Tonel Pop, ameninţat de Dincă. Avocata Carmen Obârşanu, detalii: "Aşa ceva nu am mai văzut"

Captură video/ Arhivă Foto
Captură video/ Arhivă Foto

Avocata Carmen Obârşanu a povestit la România Tv ce s-a întâmplat la audierea lui Gheorghe Dincă. 

"Ceea ce am văzut astăzi, vă spun sincer, în 27 de ani de profesie nu am întâlnit aşa ceva. Azi dimineaţă, ne-am dus la IGPR, am fost percheziţionaţi, ni s-au luat telefoanele, după aceea am urcat în birou, m-am întâlnit cu Dincă, am avut un schimb de replici cu el. Iniţial nu a fost agresiv cu mine, obraznic a fost faţă de domnul Tonel şi mie mi-a reproşat că de ce îl susţin pe domnul Tonel. L-am întrebat direct unde sunt fetele. Mi-a zis că în butoi şi la lizieră. A venit procurorul, i-a făcut un semn lui Dincă. Procurorul şi-a pus în faţă o declaraţie, i-a spus lui Dincă: 'deci susţi declaraţiile din 1 şi 7 noiembrie, semnezi aici'. Zic: 'domnul procuror, nu este legal ceea ce faceţi dumneavoastră, întrebaţi-l. A intervenit şi colegul Tonel, a spus că încalcă art.109 cod procedură penală. 

În momentul acela, Dincă s-a declanşat şi a avut ce a avut cu domnul Tonel. S-a ridicat de pe scaun şi a făcut un gest ameninţător către Tonel", a spus Carmen Obârşanu, avocata familiei Melencu, la România Tv. 

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, acuză faptul că Gheorghe Dincă i-a amenințat familia în timpul audierilor de luni, în prezența procurorilor DIICOT și a polițiștilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel