Toma, primar PSD, nas în nas cu Cioloș. ”Dacă nu îi mai place... să plece din partid”

Dacian Cioloș, liderul PLUS, a dat nas în nas cu primarul Constantin Toma când strângea semnături pentru candidații PLUS - USR la alegerile europarlamentare 2019.

Constantin Toma, președinte PSD Buzău, i-a prezentat nemulțumirile administrației publice buzoiene, generate, în special, de prevederi din Legea bugetului pe 2019, precum transferul în sarcina autorităților locale a asigurării indemnizațiilor persoanelor cu handicap și a salariilor însoțitorilor acestora

"Sunt de acord cu ce a spus domnul primar. Spun aceste lucruri de doi ani, le spun de când am ajuns la guvernare când trimiteam la CCR proiecte de legi promovate de partidul dânsului în Parlament, prin care creșteau sau creau pensii speciale și împărțeau tot felul de ajutoare fără să aibă buget. E foarte bine să ai o opinie, dar nu în fața mea trebuie să aibă păreri, ci în fața conducerii partidului din care face parte. Dacă nu îi mai place acolo, să o spună clar și răspicat că vrea meritocrație și să plece din partid”, a fost replica lui Dacian Cioloș, potrivit Opinia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel