Tom Cruise, accident în timpul unei cascadorii. VIDEO

Tom Cruise
Tom Cruise

Actorul american Tom Cruise pare că s-a rănit în timp ce filma o cascadorie pentru thriller-ul de acțiune ''Mission: Impossible 6'', informează duminică DPA.

O înregistrare video postată pe YouTube arată că vedeta de la Hollywood aterizează cu dificultate pe acoperișul unei clădiri după ce sare de pe o platformă și șchioapătă după ce se ridică în picioare. Videoclipul a fost obținut de site-ul de știri de divertisment TMZ, conform căruia scena a fost filmată duminică la Londra.

Cruise era legat când a efectuat cascadoria. Nu se știe încă dacă și-a rupt vreun os sau are altă rană. Agentul său a refuzat să facă declarații când a fost contactat de Hollywood Reporter, care amintește că actorul, în vârstă de 55 de ani, este cunoscut pentru faptul că-și realizează singur cascadoriile.

Filmul, a șasea parte din seria "Mission: Impossible", este regizat de Christopher McQuarrie și îi mai are în distribuție pe Henry Cavill, Rebecca Ferguson, Angela Bassett și Alec Baldwin. Lansarea în cinematografe este programată în iulie 2018, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel