Toate zborurile spre Istanbul, SUSPENDATE

Este alertă la Istanbul, iar zborurile au fost anulate pe o perioadă nedeterminată clar. Autoritățile desfășoară o anchetă. 

Toate zborurile au fost suspendate temporar marţi pe Aeroportul Internaţional Sabiha Gokcen din Istanbul după ce un avion a derapat şi ieşit de pe pistă din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, a informat biroul guvernatorului din Istanbul, citat de DPA, scrie Agerpres. 

Toţi cei 164 de pasageri aflaţi la bord au fost "evacuaţi în siguranţă", a precizat acesta, adăugând că nu au fost raportaţi răniţi.

Incidentul a avut loc la ora locală 9:43 AM

Avionul, operat de compania aeriană turcă low-cost Pegasus a derapat şi a ieşit de pe pistă după aterizare, la capătul unei curse care a plecat de pe aeroportul Sharjah din Emiratele Arabe Unite, a precizat compania.

O anchetă este în curs de desfăşurare

Compania naţională Turkish Airlines a suspendat, de asemenea, toate zborurile de pe aeroportul Sabiha Gokcen până la ora 15:00, a indicat preşedintele acesteia, Bilal Eksi, pe Twitter.

Istanbulul are două aeroporturi internaţionale, iar Sabiha Gokcen, aflat pe partea asiatică, este al doilea ca mărime după noul aeroport din partea europeană a oraşului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel