Toate dosarele cu autor necunoscut, reanalizate. Dispoziţie după cazurile Dâmboviţa şi Iaşi, în care olandezul este suspect

Autorităţile anunţă că fac verificări pentru a descoperi întreaga activitate infracţională a olandezului suspectat de uciderea fetiţei din Dâmboviţa, după ce a ieşit la iveală un nou caz, cu o fetiţă din Iaşi care ar fi fost agresată de aceeaşi persoană.

În acest moment, poliţistii, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiţie, desfășoară activități de documentare a întregii activităti infracționale a principalului suspect din cazul fetiţei dispărute din județul Dâmbovița. De asemenea, din dispoziţia conducerii Poliţiei Române, toate dosarele penale înregistrate cu autor necunoscut sunt reanalizate.

Punctual, în cazul agresiunii sexuale din judeţul Iaşi, în care a fost deschis dosar penal în anul 2016 sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi şi în cadrul căruia poliţiştii au desfăşurat activităţi investigative dispuse de procuror, inclusiv difuzarea imaginilor în spaţiul public a unui posibil suspect, în urma cărora nu au rezultat elemente suficiente care să ducă la identificarea autorului, precizăm că, în acest moment, poliţistii desfăşoară activităţi sub coordonarea procurorului de caz, transmite IGPR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel