Toader, valoare deplasări externe. Cât a plătit statul. Bilanț la final de mandat

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Într-un răspuns oficial pentru Antena 3, Ministerul Justiţiei a comunicat valoarea la care se ridică toate deplasările externe făcute de Tudorel Toader, începând cu februarie 2017.

În 2 ani şi 2 luni de mandat, ministrul Tudorel Toader a fost în mai multe deplasări externe în interes de serviciu. Într-un răspuns oficial de la Ministerul Justiţiei, pentru Antena 3, aflăm că, în 26 de luni de mandat, a fost în 29 de deplasări externe şi vorbim de țări ca Japonia, Malaezia, Italia, Franţa, Luxemburg, Belgia.

Este vorba de perioada februarie 2017, din momentul în care a devenit ministru al Justiţiei, şi până în aprilie 2018. Toate aceste deplasări au costat puţin peste 300.000 de lei. Tudorel Toader mergea adeseori cu delegaţie, de aceea şi costurile erau mai mari. În cele mai multe deplasări, mergea cu fostul secretar de stat din Ministerul Justiţiei, Marieta Safta. Deplasările cu aceasta au costat peste 126.000 lei.

Cea mai scumpă deplasare externă a lui Tudorel Toader în acea perioadă a fost făcută în Malaezia, când a semnat un memorandum între Guvernul României şi cel de acolo, pentru cooperare privind deţinuţii închişi în Malaezia. Această deplasare s-a ridicat la suma de 34.503 lei.

Vezi și: Pleșoianu, mesaj în Sâmbăta Mare: Ceva magic se poate întâmpla

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel