EXCLUSIV  Toader și viitorul în politică. Ce nu i se poate reproșa. Previziunea unui deputat

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Remus Borza consideră că Tudorel Toader va avea un viitor strălucit „ca politician”.

Remus Borza, membru în Partidul Forța Națională, prezent, pe data de 7 martie, în studioul DCNews pentru o nouă ediție a emisiunii „Borza Analytica", a făcut un pronostic în contextul în care ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, urma să treacă un alt test al încrederii la moţiunea simplă iniţiată de PNL şi USR. Acesta s-a adeverit. Moţiunea simplă iniţiată împotriva ministrului Justiției, Tudorel Toader, a căzut la vot, exact cum anticipase deputatul.

„Din punct de vedere imagologic, PSD nu își permite să îl schimbe din funcția de ministru al Justiției. Niciun candidat intern al PSD nu are background-ul profesional al lui Tudorel Toader. Este un teoretician, dar în egală măsură și un practician al dreptului. A fost procuror, judecător CCR, este profesor universitar, doctor în Drept, rector al celei mai vechi universități din România, membru al Comisiei de la Veneția. Nici din punct de vedere moral, nu îi poți reproșa nimic. Este un familist convins", precizase Remus Borza.

Într-o altă ediție a emisiunii „Borza Analytica", deputatul a vorbit despre viitorul politic al lui Tudorel Toader. Acesta a declarat că, în momentul în care nu va mai face parte din Executiv, va avea un viitor strălucit ca politician, deoarece este „uns cu toate alifiile" și „știe să joace".

VEZI ȘI: EXCLUSIV Referendum Justiție și surpriza de la alegerile europarlamentare din 2019. Deputat: Aviz opoziției!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel