Toader, răspuns pentru Dragnea după Consiliul Național al PSD

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Tudorel Toader a avut o primă reacție după ce Liviu Dragnema i s-a adresat în timpul Consiliului Național al PSD.

Minisrul Tudorel Toader a refuzat să vorbească despre amnistie și grațiere a ieșirea de la Consiliului Național al PSD. Mai mult, ministrul Justiției a declarat că mai întâi se va gândi și va răspunde în fața Ministerului Justiției. 

"Răspunsuri la Ministerul Justiției, vă răspund la toate. Întâi să mă gândesc și după aia răspund. Liviu Dragnea s-a adresat de mai multe ori mie, s-a adresat de mai multor participanți din sală.  Dacă era numai la adresa mea s-ar fi putut spune că a fost un dialog cu ministru Justiției. Repet, nu mi s-a adresat numai mie, ci și la Finanțe și al alte ministere", a declarat ministrul Tudorel Toader. 

Ce a întrebat Liviu Dragnea în sală

Liviu Dragnea i s-a adresat de mai multe ori ministrului Justiției. Una dinte întebări a fost cu privire la motivul pentru care nu poate fi chemat la anchetă președintele Klaus Iohannis. "Eu am o întrebare pentru domnul Ministru Toader. Nu e ultima. În Constituția României scrie că președintele nu poate fi trimis în judecată decât pentru înaltă trădare. Dar în Constituție nu scrie că președintele României nu poate fi anchetat, nu poate fi cercetat. Și întrebarea este foarte simplă. De ce nu este chemat la anchetă Președintele Iohannis?", a spus Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel