Toader, răspuns după reproșul lui Dragnea

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Tudorel Toader, ministrul de Justiție, a făcut declarații, într-un interviu realizat de Oana Zamfir, pentru emisiunea Ediție Specială, de la Antena 3. Cum îi răspunde lui Liviu Dragnea.

Tudorel Toader a comentat declarația liderului PSD, portivit căreia "aprecierea faţă de un om nu poate compensa lipsa de decizie"

Oana Zamfir: "Este o presiune asupra dumneavoastră acest enunţ public al preşedintelui PSD Liviu Dragnea?".

"Eu nu l-am auzit pentru că eram într-un interviu la un alt post de televiziune. Chiar nu am timp să stau toată seara la televizor. Nu îl simt ca o presiune. Presiunea poate fi atmosferică, psihică. Dacă tu, ca demnitar, nu ai pregătirea de a face faţă unor astfel de aşa-zise presiuni, de a-ţi îndeplini obligaţia legală independent de ce zice unul, ce zice altul, înseamnă că nu eşti pregătit pentru postul respectiv. (...)

Faptul că m-aţi mai văzut mai des la PSD are o explicaţie: sunt independent politic, dar fac parte dintr-un guvern. Capitolul pe justiție face parte din programul de guvernare. Am fost invitat la două CEX-uri și am dat curs invitaţiei. Dragnea a zis, mai în glumă, mai în serios: Pare că vă place la noi! (...) Există un capitol pe justiţie. Deciziile mele au ieşit din capitolul dedicat justiţiei. Deciziile mele trebuie să fie pentru buna punere în aplicare a celor scrise în programul de guvernare", a declarat Tudorel Toader.

Vezi și: Tudorel Toader: Nu îmi este teamă. Am stins focul!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel