Toader, raport DNA. Ecaterina Andronescu, despre mișcarea ministrului Justiției

Tudorel Toader va prezenta, joi, raportul privind activitatea managerială la DNA. Ecaterina Andronescu a comentat, marți seară, acest subiect la TVR1.

"Eu cred că domnul ministru va veni și va explica ce concluzii are în raportul domniei sale și va face o propunere președintelui. Nu cred că va susține în Parlament, cred că va face o conferință de presă să spună ce are de spus. Conform legii, ministrul propune, președintele decide", a declarat Ecaterina Andronescu, marți seară, în emisiunea România9, moderată de Ionuț Cristache la TVR1. "Aș putea să spun un punct de vedere dacă aș fi citit raportul", a adăugat Ecaterina Andronescu.

VEZI ȘI Toader, decizie Kovesi. Ce zice Marius Pieleanu

Amintim că ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat că joi, începând cu ora 18.00 va prezenta raportul oficial privind activitatea Laurei Codruța Kovesi, la Direcția Națională Anticorupție.

[citeste si] 

Tudorel Toader, chemat de premierul Viorica Dăncilă din Japonia pentru a prezenta raportul, a amânat decizia sa în cazul șefei DNA. Acesta declarase că este obligația ministrului de Justiție, potrivit legii, de a prezenta Parlamentului raportul de evaluare asupra Parchetului General, a DIICOT și DNA, și că urmează să facă acest lucru.

VEZI ȘI Tudorel Toader, decizie Kovesi. Codrin Ștefănescu, revoltat: Fă naibii ce scrie acolo!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel