Toader, OUG, termen de contestație. USR cheamă oamenii la PROTEST

Protest
Protest

Uniunea Salvați România consideră că anunțul ministrului Tudorel Toader, referitor la o viitoare ordonanță de urgență care ar permite anularea sentințelor date de completele de cinci judecători de la Curtea Supremă, este un motiv de protest. 

"Istoria se repetă! Ministrul Tudorel Toader tocmai a anunţat că Guvernul urmează să adopte o ordonanţă de urgenţă care, practic, va anula toate sentinţele date de completurile de 5 judecători de la ÎCCJ începând cu anul 2014. Dragnea scapă de condamnarea în dosarul Referendumul. Alături de el, toți corupții condamnați de ÎCCJ în ultimii cinci ani. La fix doi ani de la OUG 13, care a fost adoptată pe 31 Ianuarie 2017, trebuie să ne pregătim să ieșim din nou în stradă. E nevoie de mobilizare, pentru a demonstra că România nu mai vrea penali la conducere!", au scris cei de la USR pe Facebook. 

Ce a anunțat ministrul

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat duminică seara, în exclusivitate la România TV, că Guvernul urmează să adopte o ordonanţă de urgenţă prin care să se extindă termenul contestaţiei în anulare, de la 30 de zile în prezent, la toate cazurile în care completul care a judecat a fost constitut nelegal.

VEZI ȘI:

Tudorel Toader: Dăm OUG! Am pregătit-o deja

Toader, mesaj pentru Iohannis în plină criză

 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel