Toader - OUG 7, moțiune. Nicolicea: Cum să voteze PSD bazaconia asta?

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Eugen Nicolicea, deputat PSD, a declarat că textul moțiunii prin care PNL și USR cer demisia lui Tudorel Toader este un pamflet.

„OUG 7, care nu e nici măcar nominalizată, probabil că nu știau numărul ei, e doar un pretext, nu un subiect clar în această moțiune. Moțiunea e scrisă ca un pamflet. "Luați mâinile murdare de pe justiție", ăsta e titlul. Pe urmă tot în moțiune se vorbește de mantre. A fost un melanj care nu are nicio legătură cu ce trebuie să fie moțiunea. Moțiunea este punctul de vedere al Parlamentului cu privire la o problemă de politică internă sau externă. Nu poate să fie un punct de vedere al Camerei, cu bazaconiile scrise acolo", a declarat Eugen Nicolicea, la Antena 3.

Vezi și: Andreea Bălan, stop cardio-respirator. Scandal pe Facebook: Vă scoateți ochii! Aprindeți o candelă!

"Cum să voteze PSD bazaconia asta?"

„Există o decizie a CCR care spune că o moțiunea simplă nu poate să aibă efectele unei moțiuni de cenzură. La noi nu există moțiune de cenzură individuală. Singurul care poate să genereze înlocuirea unui ministru nemulțumit de activitatea lui este premierul. Dacă textul e un pamflet, nu poți să îți dai demisia. Dacă textul voia să aibă succes, trebuia să fie un text care să adune cât mai multe voturi cam de la toate partidele. Cum să voteze PSD bazaconia asta cu «PSD luați mâinile murdare de pe justiție»?", a mai spus deputatul PSD.

Moţiunea simplă intitulată "Tudorel Toader şi PSD - ALDE, luaţi mâinile murdare de pe Justiţie", iniţiată de 91 de deputaţi PNL şi USR, va fi citită şi dezbătută marţi în plenul Camerei Deputaţilor. Potrivit deciziei Biroului permanent al Camerei Deputaţilor, votul final va fi dat miercuri. PNL şi USR au depus în plenul Camerei Deputaţilor, pe 20 februarie, moţiunea simplă pe Justiţie.

Vezi și: Leonard Miron, cancer. Prezentatorul tv, decizie radicală: Durează cinci ore

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel