Toader, moțiune. Mircea Badea: Dacă sunt nemulțumiți, să o pună pe Kovesi

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a reacționat după ce mai mulți membri PSD și-au exprimat nemulțumirea față de activitatea lui Tudorel Toader.

Mircea Badea a luat atitudine după ce mai mulți social-democrați, printre care și Cătălin Rădulescu, s-au arătat nemulțumiți de activitatea ministrului Jutiției. 

"Daca pesediștii sunt așa nemulțumiți de Toader, care a dat-o afară pe Kovesi, atunci să-l dea afară pe Toader și s-o pună în loc pe Kovesi", a scris Mircea Badea pe Facebook.

Citește și: Cioloș, într-o situație dificilă. "Forța motrice" a PLUS, declarații uluitoare

Astăzi, în ziua în care trebuia să se voteze în Parlament moțiunea împotriva lui Tudorel Toader, PSD a hotărât să nu se prezinte la vot. Se vorbește însă tot mai mult despre posibilitatea ca în viitorul apropiat ministrul Justiției să părăsească Guvernul. 

"Am convenit cu domnul Popescu Tăriceanu să discutăm şi cu doamna Dăncilă, ori vineri, ori luni şi o discuţie la care va participa şi domnul Toader. Apoi vom avea o discuţie cu grupurile parlamentare. Lucrurile trebuie tarnsate şi limpezite într-un fel sau altul pentru că au fost declaraţii contradictorii şi din partea ministrului Toader sau neclare şi din partea unor colegi şi lucrurile astea nu mai pot continua aşa", a declarat Liviu Dragnea.

Citește și: Situație incredibilă în Parlamentul European. Weber: Culmea ipocriziei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel