Toader - Iohannis, întâlnire. Dragnea: Am auzit și eu. Asta e cea mai mare supărare

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit despre zvonurile în ceea ce-l privește pe Tudorel Toader, ministrul Justiției. 

Întrebat despre zvonurile potrivit cărora ministrul Tudorel Toader s-ar fi întâlnit cu președintele Klaus Iohannis, Liviu Dragnea a răspuns, la Antena 3, în emisiunea ”Ediție Specială” cu Răzvan Dumitrescu: ”Am auzit și eu zvonurile astea”. Întrebat dacă ar fi adevărate sau e ”o șopârlă”, a răspuns că nu are de unde să știe. ”Pe mine nu mă interesează, puteau să se întâlnească de zece ori. Eu nu cred că s-au întâlnit”. 

”Am mare respect pentru Tudorel Toader, dar a greșit foarte mult. Ca membru al unui Guvern, asumat de un partid mare, într-o perioadă agitată, exact din motivele astea false, nu poți să te joci cu așa ceva, să anunți ceva și apoi să te joci cu anunțurile respective, asta e cea mai mare supărare în partid și nu are rost s-o ascund. I-am spus și dumnealui foarte cinstit, fără patimă și fără ceartă. Eu, personal, am o foarte mare supărare.” a mai explicat Liviu Dragnea. 

Întrebat despre ce a făcut bun Tudorel Toader, Liviu Dragnea a spus că dorește să încheie subiectul: ”nu sunt aici să fac analiza activității lui Toader.”

Președintele PSD a mai spus că există oameni în PSD care să-l înlocuiască pe Tudorel Toader în Ministerul Justiției, dacă va fi cazul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel