Toader - CSM. Codrin Ștefănescu, REVOLTAT: La Revoluție, știam că vom fi împușcați, dar am ieșit și am schimbat istoria

Codrin Ştefănescu
Codrin Ştefănescu

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a spus că nu a participat la şedinţa CSM în care s-a dat avizul pe proiectul de modificare a legilor justiţiei, pentru că ştia dinainte “configuraţia votului”.

Acest lucru i-a adus critici din partea lui Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD.

"Eu am înțeles că trebuie să-l sprijinim pe Tudorel Toader, dar o facem de nouă luni. Când vii la CSM cu un astfel de pachet legislativ, te duci acolo, vorbești în public, anunți, faci tot ce este necesar. Prezența ta este foarte importantă. Nu spui că tu știai de la început cum se va vota și nu te duci. Astea nu sunt explicații", a zis Codrin Ștefănescu la Antena 3.

[citeste si]

"Deznodământul ar fi fost altfel dacă Tudorel Toader s-ar fi dus la CSM. Când vii să propui așa ceva și te bați cu o caracatiță cumplită, te duci și susții argumentat punctele tale de vedere. La Revoluție, când am ieșit în stradă, știam că vom fi împușcați, dar totuși am ieșit și am schimbat istoria acestei țări. Dar am ieșit, nu am pornit de la premisa că știm că vom fi împușcați și mai bine stăm acasă. Subt nicio formă. Sunt niște chestiuni care trebuie discutate neapărat la nivelul coaliției", a mai spus social-democratul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel