Toader, contestat de opoziție. Tăriceanu: Nu pot să ascund!

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, într-o conferinţă de presă la Târgu Jiu, că "Tudorel Toader nu e omul nimănui", că îl apreciază pe ministrul Justiţiei pentru calităţile profesionale şi că acesta şi-a făcut treaba până acum cu onoare, demnitate şi curaj.

Declaraţia a venit în contextul în care Tăriceanu a fost întrebat despre "soarta" lui Tudorel Toader, jurnalistul afirmând "pentru că este omul dumneavoastră".

"Haideţi să lămurim: Tudorel Toader nu e omul nimănui! Eu îl apreciez foarte mult pentru latura sa profesională, nu pot să ascund faptul că nu o dată l-am consultat în chestiuni de drept constituţional, dar contestarea lui Tudorel vine puternic din partea Opoziţiei. E impropriu spus să discutăm despre soarta lui. Soarta lui este una şi clară: este un mare specialist în drept constituţional, în drept penal, este ministru al Justiţiei şi cred că şi-a făcut până în momentul acesta treaba cu onoare, demnitate şi curaj.

Vă reamintesc că a fost cel care a avut curajul, spre deosebire de toţi predecesorii domniei sale, să propună revocarea procurorului-şef de la DNA în urma unei analize serioase pe care a prezentat-o public şi din care subliniez un singur lucru: încălcarea prevederilor constituţionale, dar şi a deciziilor CCR de către procurorul-şef al DNA", a spus preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu.

Vezi și: Dragnea, anunț de ultim moment: Împreună suntem mai puternici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel