Toader, mesaj de ultimă oră: Nu pot accepta neadevărurile

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Tudorel Toader a postat un nou mesaj pe pagina sa de Facebook. 

Tudorel Toader, ministrul demisionar al Justiţiei, a postat pe pagina sa oficială de Facebook un nou mesaj. "O altă simplă precizare! Prin aceste replici, eu nu mă "războiesc" cu nimeni, doar că nu pot accepta multele neadevăruri din ultima perioadă! PS: Acest mesaj va fi sters intr-o oră!", a scris Tudorel Toader în urmă cu puţin timp.

Tot astăzi, Tudorel Toader a transmis un alt mesaj, cu trimitere la Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor: 

"Altă simplă precizare! Despre 'ordonanţa pe achiziţii'. MJ (n.r. - Ministerul Justiţiei) avizează, sub aspectele de legalitate, proiectele de acte normative inițiate de către alte ministere. MJ nu inițiază și nu elaborează proiecte de acte normative în locul altor ministere. În evidenţele MJ nu figurează un proiect trimis spre AVIZARE conform dispozițiilor art. 20 alin. (7) din HG 561/2009, referitor la ”ordonanţa pe achiziţii”. În faza de prealabilă, de consultare interinstituțională, MJ a transmis o serie de propuneri si observații, referitoare la un proiect OUG pentru modificarea și completarea unor acte normative printre care și legislația din domeniul achizițiilor publice. 

Prin adresa MJ nu a fost solicitat avizul CSAT. Luând în considerare intervențiile asupra unor acte normative care transpun directive ale Uniunii Europene (art. II – V din proiect), în temeiul art. 2 pct. 37 din H.G. nr. 16/2017, a fost menționată necesitatea obținerii avizului Ministerului Afacerilor Externe și a Ministrului Delegat pentru Afaceri Europene", a transmis Tudorel Toader pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel