Toader, fotografie la Ministerul Justiţiei. Reacţie: Vă apucă prezidenţialele tot acolo

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Tudorel Toader, ministrul demisionar al Justiţiei, a publicat, în această dimineaţă, o fotografie de la sediul instituţiei. 

Tudorel Toader a publicat, în această dimineaţă, o fotografie din sediul Ministerului Justiţiei în care apar scările care duc la biroul de ministru. Toader nu a pus şi o explicaţie asupra mesajului pe care vrea să îl transmită, scriind deasupra pozei doar: "La MJ!"

Comentariile nu au întârziat să apară, un bărbat scriind, la puţin timp după publicarea pozei: "Fac pariu că vă apucă alegerile prezidențiale tot acolo!", trimitere la faptul că preşedintele Iohannis ar putea întârzia, şi de această dată, o decizie cu privire la desemnarea unui nou ministru la Justiţie. 

Tudorel Toader este unul dintre cei mai activi demnitari pe reţelele sociale, acesta alegând să folosească Facebook-ul atunci când are de transmis un anumit mesaj atât către simpatizanţii săi dar şi către cei din arcul guvernamental. 

Duminică seara, Tudorel Toader a scris: "O simpla intrebare ! Recunoaste cineva faptul ca proiectele de acte normative erau aduse, uneori, spre avizare cu cateva ore inaintea sedintei de Guvern, ca apoi sa evoce o anumita intarziere de la MJ ?

PS: Adevarat este si faptul ca uneori se " intampla" exact invers- mai intai se evoca intarzaierea la MJ, dupa care se aducea proiectul de act normativ spre avizare."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel