Titularizare 2017. Situație SCANDALOASĂ în Argeș: Rușine!

Cristina Ioana Crăciun a spus că a asistat la o situație ieșită din comun în cadrul ședinței de repartizare a cadrelor didactice pe posturi din județul Argeș.

Profesoara spune că Cotîrleț Alexandra Maria, o educatoare care a obținut nota 5 la examenul de titularizare, ar fi sunat-o pe directoarea Școlii Gimnaziale Cetățeni - Petre Veronica, cerându-i să-i scoată neapărat un post pentru că postul ei a fost luat. DC News va încerca să ia legătura cu părțile acuzate pentru un punct de vedere. Până atunci vă prezentăm cazul povestit de Cristina Ioana Crăciun.

"Țin să vă aduc la cunoștință o situație ieșită din comun la care am asistat cu stupoare astăzi la ședința de repartizare a cadrelor didactice pe posturi din judetul Arges și anume candidata Cotîrleț Alexandra Maria ce a obținuit nota 5 la examenul de titularizare- educatoare din luna Iulie, suplinitoare în anul școlar precedent 2016-2017 la Școala Gimnazială Cetățeni județul Argeș după ce a constatat în timpul ședinței că postul pe care fusese a fost luat de o candidată cu notă mai mare la ședința din 28.08.2017, a sunat fără nici o eschivare față de noi cei prezenți în sală, pe doamna director a Scolii Gimnaziale Cetăteni - Petre Veronica, cerându-i să-i scoată neapărat un post pentru că postul ei a fost luat, bineînțeles că doamna director s-a conformat și în decurs de o ora- jumatate, două a sosit hârtia care ce ceredeți?! arăta că la școala respectivă a mai răsărit un post, așa ca o ciupercă după ploaie, post cu dedicație pentru doamna Cotîrelț, si doamna a semnat pentru post și a ieșit sfidătoare din sala, iar noi am ramas ca proștii, fara sa ne vina să credem la ceea ce asistasem. In aceste condiții în care posturile sunt scoase și înființate doar pentru cine trebuie ma întreb candidaților ceilalți care având note mai mari ca doamna în cauză de ce nu li s-a oferit șansa de a ocupa acel post?

[citeste si]

Cum este posibil ca un copil care a învățat si are notă peste 8 sa nu aibă post, iar o piloasă cu nota 5, dar care arunca cu banii unde trebuie sa i se scoată postul la comandă? De ce în sistemul de învățământ se merge în continuare pe pile și măgării? RUȘINE PENTRU SITUAȚIE DE ASTĂZI DOMNULUI INSPECTOR CANDIDATEI ȘI DOAMNEI DIRECTOR pentru ca au pus la cale o asemenea mârșăvie lipsită de scrupule și bun simț! Rușine ISJ ARGES!

Tin sa precizez ca acel post nu exista, pana in momentul de fata au existat doar doua posturi in unitatea respectiva, ei bine de astazi sunt 3!", a povestit Cristina Ioana Crăciun.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel