TITULARIZARE 2017. Candidat eliminat pentru fraudă

Rodica Mitu / 18 iul 2017 / 15:00

Unul dintre candidaţii înscrişi la examenul de titularizare pentru ocuparea unei catedre vacante în învăţământul preuniversitar din judeţul Giurgiu a fost eliminat din concurs pentru fraudă. De asemenea, unui alt candidat lucrarea i-a fost anulată pentru semne distinctive.

"Din cei 220 de candidaţi înscrişi în judeţul Giurgiu la concursul de ocupare a posturilor vacante din învăţământul preuniversitar, unul a fost eliminat pentru fraudă, 31 de candidaţi s-au retras din concurs, unui alt candidat lucrarea i-a fost anulată pentru semne distinctive pe lucrare, 60 de candidaţi au obţinut note sub cinci, 82 de candidaţi au luat note cuprinse între 5 şi 6,99 şi 45 de candidaţi au obţinut note între 7 şi 9,99", a declarat marţi, pentru Agerpres, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Judeţean Şcolar Giurgiu, Georgeta Stănescu.

Nici la acest concurs, ca şi în cazul elevilor participanţi la examenul de bacalaureat, nu au existat candidaţi cu note de zece.

În judeţul Giurgiu au fost scoase la concurs 58 de catedre titularizabile şi 144 de catedre care se pot ocupa prin suplinire. Totodată, au fost scoase la concurs 59 de funcţii vacante de director sau director adjunct pentru ocuparea cărora s-au înscris 32 de candidaţi.  

[citeste si]