Titi Aur & Silviu Moraru, lansare echipaj Cotnari Rally Team

Miercuri, 21 martie, la Academia Titi Aur are loc lansarea oficială a echipajului Cotnari Rally Team format din Titi Aur și Silviu Moraru. 

În cadrul evenimentului, va fi anunțat și CONCURSUL #2oldforgold, care se va derula până la finalul Campionatului Național de Raliuri 2018 și care reprezintă o noutate absolută în materie de implicare și atragere a fanilor către motorsport. 

Titi Aur revine din 2018 în campionatul naţional de raliuri, alături de Silviu Moraru, copilotul său din 2003 de la World Rally Championship, alături de care a câştigat în 2001 şi 2002 ediţiile CNR. 

Echipa se numește Cotnari Rally Team, iar revenirea în CNR o vor face cu o Skoda Fabia R5, adusă din Cehia, direct de la producător. 

Spectacol la probele speciale 

Pentru acest an, cei doi şi-au propus să facă spectacol la probele speciale şi atragerea tinerilor din faţa calculatoarelor pe traseele competiţiilor din campionat.

Multe dintre acţiunile mele şi mă refer aici inclusiv la campaniile în care mă implic sau mesajele pe care le transmit, sunt adresate tinerilor. De la realitatea străzii, că pentru categoria de vârstă 18-24 ani accidentele rutiere sunt cauza numărul 1 de deces, iar la Academie vom continua să derulăm campanii cât să-i ajutăm pe tinerii şoferi să conştientizeze şi să înveţe să conducă în siguranţă, până la faptul că am răspuns prezent oricărei iniţiative care are ca scop reducerea numărului de victime pe străzile din România. În plus, primesc nenumărate mesaje de la tineri care vor să înveţe să piloteze o maşină. Pentru ei vreau să revin în Campionat şi, chiar dacă este vorba despre o generaţie care n-a ajuns pe dealuri la curse, îmi doresc să împărtăşesc cu ei din experienţa pe care am acumulat-o în raliuri. Motiv pentru care le vom pregăti o surpriză... Dorinţa mea cea mai mare şi practic provocarea la care răspund astăzi prezent este de a lua tinerii din faţa calculatoarelor, cu noi, la competiţii," spunea Titi Aur în momentul anunțării revenirii în Campionatul Național de Raliuri.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel