EXCLUSIV  Titi Aur- mașini second hand: Risc uriaș! Probleme ascunse grave

autoturisme
autoturisme

Titi Aur, unul dintre cei mai cunoscuți piloți din România, atrage atenția asupra riscului la care oamenii se supun atunci când cumpără o mașină second hand.

Titi Aur a dezvăluit pentru DCNews ce probleme, imposibil de sesizat, poate ascunde o mașină second hand. Pilotul susține că există aspecte mult mai grave decât dacă mașina ar fi suferit un accident în care caroseria a avut de suferit.

"Cert este că, dacă o mașină a fost lovită în partea de caroserie și a fost corect reparată, nu contează că a fost lovită. Problema este atunci când mașina a suferit traume, dar nu la caroserie, ci când a fost lovită în roți și sunt pivoți, brațe, bielete tensionate, chiar fisurate, dar nu sunt atât de uzate încât să nu mai poată fi utilizate. Dacă un braț este puțin întins, sau o bieletă, și ele sunt reglate pentru ca roțile să stea drepte, dar au apărut acele tensiuni în acele piese, sunt probleme mai grave decât ce se întmplă la accidente în care sunt avarii la caroserie" a declarat Titi Aur.

E un risc pe care ni-l asumăm cu mare ușurință

"Este aproape imposibil să ne dăm seama de aceste probleme. Există riscul ca o mașină pe care o cumperi la mâna a doua să fi trecut prin niște tensiuni foarte mari, nu neapărat accidente mari, ci doar chinută în partea de cale de rulare, iar acolo este pericolul cel mai mare. Un alt pericol este dotarea cu piese uzate. Când cumperi o mașină la mâna a doua, nu știi ce mașină iei, nu știi ce se întâmplă mai ales pe parte de siguranță. E un risc pe care ni-l asumăm cu mare ușurință", ne-a declarat Titi Aur, deținătorul unei academii de cunoducere defensivă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel