Titi Aur: Cum s-a produs accidentul lui Mario Iorgulescu. Singurul lucru care ne poate salva

Titi aur, sursa foto Adevarul
Titi aur, sursa foto Adevarul

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF, Gino Iorgulescu, este în stare gravă, după producerea unui accident pe Șoseaua Chitilei. Titi Aur, fost pilot de raliuri și unul dintre cei mai experimentați specialiști auto din România, trage un mare semnal de alarmă. Acesta este motivul producerii accidentului!

Într-o intervenție telefonică la DIGI 24, Titi Aur trage un semnal de alarmă și declară că „maşina devine o armă dacă nu e condusă corect": "Acest eveniment demonstrează încă o dată că maşina devine o armă dacă nu e condusă, exploatată corect. În acea zonă e vorba de 50 la ora viteză limitată şi cu siguranţă, în acest caz, impactul a fost la viteză mult mai mare".

Efectele sunt dezastruoase


"Din păcate, teribilismul, aventura, dar mai ales că cei de la volan nu conştientizează la ce pericol se expun, indiferent de motive: că vrea să-şi testeze masina, că o fi fost sub influenţa unor substanţe sau nu, indiferent care dintre cei doi conducători, efectele sunt dezastruoase", este de părere fostul pilot de raliuri, Titi Aur. 

"Singurul lucru care ne poate salva în astfel de situaţii e să facem în aşa fel încât majoritatea, daca nu toţi conducătorii, să conştientizeze la ce pericol se expun când se urcă la volan. Maşinile noi, scumpe, puternice sunt interesante şi te protejează cât timp le conduci în limitele legale", a continuat Titi Aur.

Accident produs de Mario Iorgulescu


Accidentul s-a produs în jurul orei 03:00. Mario Iorgulescu a intrat pe contrasens, într-o altă mașină, condusă tot de un tânăr de 24 de ani. Tânărul care merge regulamentar a murit la fața locului. Mario Iorgulescu a ajuns, rănit grav, la Spitalul Elias.

Mario Iorgulescu este în stare gravă, dar stabilă, la Terapie Intensivă, fiind intubat și ventilat mecanic. Martorii afirmau că după accident, Mario era conștient.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel