EXCLUSIV  Titi Aur: Ce se întâmplă cu șoferii din Italia comparativ cu România

Titi Aur
Titi Aur

Academia ''Titi Aur'' este un punct de pornire potrivit pentru un șofer care se respectă și pune preț pe viața lui, cât și a persoanelor pe care le transportă. 

Titi Aur ne-a relatat faptul că un cursant din cadrul Academiei pe care o conduce pleacă mult mai conștient și acest lucru este marele  său câștig. De asemenea, acesta a mai punctat faptul că oriunde în cadrul școlilor de șoferi din Europa, repetiția este mama învățăturii. 

Atunci când pleacă un cursant de la noi după o zi de curs pleacă puțin, puțin mai bun șofer, dar mult mai conștient și acest lucru este marele câștig. Înțelege ce este cu viteza, cu cauciucurile, cu suspensia, cu depășirea, cu uitatul în oglindă, cu distanța și astfel devine un șofer mai bun și mai sigur, doar că acest lucru trebuie repetat la doi, trei ani pentru că omul uită. Omul nu se gândește doar la siguranță pentru că fiecare dintre noi are mai multe ocupații. In Italia, la Torino, șoferii de transport în comun, o dată la șase luni, șoferul de transport în comun se duce la un curs de sofat defensiv. Și acolo repetiția este mama invățăturii, la fel cum și la noi acest lucru este demn de apreciat, a zis Titi Aur la interviul DC NEWS.

Iată răspunsul: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel