Țiriac: Cupa Davis arăta ca o tabără de refugiați. Dacă ar avea onoare, președintele federației internaționale ar demisiona

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Fostul tenismen român a criticat modul în care a fost organizat turneul, în noul său format.

Ion Țiriac a declarat că sala Caja Magica, din Madrid, care a găzduit prima ediție a Cupei Davis în noul format, a arătat ca „o tabără de refugiați". Conform Agerpres, fostul tenismen a adăugat că președintele federației internaționale (ITF), David Haggerty, ar trebui să își dea imediat demisia, dacă ar avea onoare.

„Glumiți? Care Cupă Davis? Nu numai că nu mi-a plăcut, dar este o parodie a unui eveniment vechi de 120 de ani... Şi era de așteptat.... Eu am spus asta imediat după ce s-a schimbat sistemul, iar marile publicații ale lumii începând cu New York Times mi-au luat declarațiile. Întâmplarea face că am fost cu Ilie Năstase acolo (n.r. - la Madrid) şi ne-am dus sâmbătă la semifinala de Cupa Davis, adică de Campionat Mondial, între Rusia şi Canada, iar la ora 17:00 când era în toi în tribună erau 3.000 de spectatori. Iar la un meci, mi se pare Argentina cu Croația, au fost 15 spectatori", a spus Țiriac, unul dintre cei care au contestat noul format al Cupei Davis încă de la început.

Vestiarele, ca toaletele închiriate la evenimente

„Au fost cumpărate 18 vestiare, toate portabile... aşa cum sunt toaletele alea închiriate când ai un eveniment. Așa au luat ei vestiarele... arăta ca o tabără de refugiați acolo. M-am întâlnit acolo din nou cu reporterul de la New York Times şi m-a întrebat dacă îmi schimb părerea", adăugat Ion Țiriac.

„Da, mi-o schimb. Dacă ar avea onoare, președintele federației internaționale, care a vândut aceste drepturi şi banii nu știm unde sunt nici acum, ar trebui să demisioneze pe loc", a mai spus Țiriac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel