TIR plin cu nisip, răsturnat pe DE 581. Circulație blocată

Accident
Accident

Circulaţia a fost blocată aproximativ două ore pe DE 581, sâmbătă dimineaţă, după ce în zona localităţii Crasna un autotren încărcat cu nisip s-a răsturnat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Marius Stanciu, mai multe echipaje au intervenit la faţa locului pentru acordarea primului ajutor şoferului rănit, pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor şi pentru degajarea şi curăţarea carosabilului.

"La sosirea echipajelor de intervenţie, la faţa locului a fost găsit un autovehicul încărcat cu nisip răsturnat perpendicular pe DE 581, şoferul fiind rănit. După acordarea primului ajutor medical, conducătorul autovehiculului a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, acesta fiind diagnosticat cu traumatisme cranio-faciale şi toraco-abdominale. Au fost asigurate măsurile PSI la faţa locului şi s-a acţionat cu două autospeciale, dintre care una pentru descarcerare grea, reuşindu-se deschiderea traficului rutier pe un sens", a declarat Marius Stanciu.

De asemenea, în zonă au fost aduse mai multe buldoexcavatoare pentru a se îndepărta nisipul de pe DE 581 şi se aşteaptă sosirea unei macarale de mare capacitate, cu care urmează să fie ridicat autotrenul răsturnat pe şosea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel