Tineri înjunghiați în plină stradă. Agresorul a fost reținut

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Doi tineri au fost înjunghiați în plină stradă. Agresorul a fost reținut. 

Doi tineri din localitatea Cehal au fost înjunghiaţi cu un cuţit, duminică, de un bărbat din judeţul Sălaj, agresorul fiind reţinut de poliţişti sub acuzaţia de tentativă la omor calificat.

"La data de 1 septembrie, în jurul orei 01,30, am fost sesizaţi despre faptul ca în localitatea Cehal a avut loc o agresiune fizică. În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 27 de ani, din localitatea Zalnoc, judeţul Sălaj, ar fi înţepat în zona toracică şi abdominală, cu un cuţit, doi tineri, de 18, respectiv 19 ani", se arată într-o informare remisă, luni, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.

Potrivit sursei citate, în urma investigaţiilor medicale efectuate s-a stabilit ca a fost pusă în primejdie viaţa tinerilor, astfel că bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de tentativă la omor calificat.

"Procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, în a cărui competentă de cercetare se afla acest tip de infracţiune, a dispus reţinerea pentru 24 de ore a agresorului, urmând ca azi (luni n.r.) sa fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă", se mai arată în informarea menţionată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel